Kezdőlap Politika Ismét Nagy Cs...

Ismét Nagy Csaba lett a Fidesz Baranya vármegyei elnöke

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tisztújító és küldöttválasztó vármegyei választmányi ülést tartott október 18-án a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség Baranyai Szervezete.

A közgyűlés titkos szavazással egyhangúlag döntött az új elnökség összetételéről. Nagy Csabát immár ötödik alkalommal választották a Fidesz Baranya vármegyei elnökévé. Elnökségi tagok lettek: Dr. Hargitai János, Dr. Hoppál Péter és Dr. Őri László.

Nagy Csaba elnökké történő újraválasztása egyértelművé tette, hogy az elnök elmúlt kétéves munkáját is elismerte a párt vármegyei szervezete.

Nagy Csaba a választmányi ülésen elmondta, hogy az elkövetkezendő időszak legfontosabb feladata a Fidesz Baranya vármegyei szervezete részéről az önkormányzati és európai parlamenti választásokra való felkészülés annak érdekében, hogy 2024. júniusában a magyar emberek érdekeit szem előtt tartó, alkalmas és tettrekész jelöltek kerüljenek településeink élére, illetve megállítsák azt a brüsszeli ámokfutást, ami a szakadék szélére sodorja Európát.

A baranyai választmány megválasztotta azokat a küldötteket is, akik a FIDESZ Országos Választmányában képviselik a Baranya vármegyei szervezetet.