Kezdőlap Gazdaság Marad az otth...

Marad az otthoni munka a szalatnaki hivatalban

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szalatnak község önkormányzata megkapta a januárra vonatkoztatott emelt gázdíjat, amiből látható, hogy félelmeink nem voltak hiábavalóak – közölte a település, amely szerint az emelkedés több mint harmincszoros.

A hivatal munkatársai ezért továbbra is otthonról dolgoznak az online térben, napi néhány órát töltenek csak a hivatalban.

A téli csökkentett nyitvatartással megtakarították eddig a fűtésköltség felét, ami azt jelenti, hogy 5,7 millióval fizettek kevesebbet, de ha ezek az árak maradnak, akkor ilyen megtakarítások ellett is az éves szinten az eddigi 2 milliós rezsi helyett 6-7 millióra lehet számítani – emelték ki.

A hivatal azért sem nyit ki, mert a korábbi 15 fokban történő munkavégzés miatt többen megbetegedettek, de ha melegszik az idő, újra számíthat mindenki az állandó jelenlétre, addig telefonon tud ügyet intézni, illetve kérés esetén bemennek a hivatalba is.