Kezdőlap Szórakozás Hétvégén buli...

Hétvégén bulival nyitja meg kapuit a Szigetvári Kemping!

A szabadtéri szórakozóhelyen június 5-én indulnak a programok és várhatóan a kemping egész nyáron lehetőséget ad majd a bulizásra.

Június 5-én Dj Duly és Pixa felel majd a jó hangulatért a terasznyitó partin. A hónapban a báli zenét kedvelők sem maradnak program nélkül, ugyanis 12-én a Remix lép majd fel.

A focidrukkerek is örülhetnek, ugyanis a magyarok Eb-szereplését ledfalon nézhetik majd 15-én, 19-én és 23-án. A tavalyihoz hasonlóan idén is megrendezik az amerikai autós napot a június 19-i hétvégén. Az Eb-vel összekötött autós napokon sokféle programmal várják az érdeklődőket. Többek között rendőrségi bemutatóval, autófóliázás bemutatóval, különböző standokkal, felvonulással és tombolával is készülnek. Természetesen a gyerekekről sem feledkeztek meg, ugyanis ugrálóvárral, vízidodzsemmel és munkagép bemutatóval kedveskednek a kisebbeknek. Este pedig az elmaradhatatlan Terasz partyval zárul majd a nap.

Ahogy azt korábbi cikkünkben már megírtuk a Kemping üzemeltetője, Piros László több újítással is készült az idei szezonra. Bővül például a gasztro-terasz, így még szélesebb körű ételkínálatból válogathatnak a vendégek.

Június végén háromnapos rock fesztivált is terveznek, amely Prog-camp néven fut majd. A nyáron motoros napot, egészségnapot is szerveznek, valamint idén is megrendezésre kerül a Kemping Nyilai darts bajnokság.

A 8-13 éves korosztály már jelentkezhet a Kemping-táborokra, melyek júliusban négy turnusban fognak zajlani. Csapatjátékokkal, finomságokkal és jó hangulattal várják a táborozni vágyó iskolásokat.