Kezdőlap Sport Több száz néz...

Több száz néző a baranyai megye 3-as rangadón!

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kemény, nem egyszer szinte csak mezőnyjátékot és szép gólokat hozott a Baranya Vármegyei Dárdai-csoport rangadója, a Sátorhely-Szajk összecsapás szombaton. A két gárda több száz néző előtt csapott össze.

Csodálatos és ideális futballidőben rendezték meg szombaton a Sátorhely SE – Szajki SE rangadót. A mérkőzés előtt a csapatoknak ugyanannyi pontjuk volt, tudták, hogy aki most győz, az átveheti a vezetést a tabellán. A találkozó ragyogó időnek, no meg a szomszédvárak összecsapásának is köszönhetően szinte „teltházas” volt családokkal, gyerekkel is sokan érkeztek.

A két remek csapat az első félidőben nem nagyon bírt egymással, komolyabb helyzete egyik gárdának sem volt, ám a mérkőzés már akkor is jó iramú, fizikális küzdelem volt sokszor – talán a két csapat kvalitásait ismerve mondhatjuk, hogy – kevesebb játékkal a megszokotthoz képest. A kemény csatát jelezte több sárgalap is.

A második félidőben is folytatódott a küzdelmes játék, az elején a Sátorhely nyomott jobban, de a Szajk nem hagyta magát, valójában nem engedte komolyabb helyzethez jutni a hazaikat. Egy sérülés miatt aztán a Szajk kapust cserélt, ami sokszor nem jelent jót, hiszen szinte melegítés nélkül kell beugrani, de aztán nem akadt különösebb dolga a cserekapusnak egy veszélyesebb beadáson kívül.

Annál inkább a túloldalon lett volna dolga a kapusnak, de nem tudott hárítani. Előbb Papp Dániel a 60. percben rúgott élményszámba menő gólt kicselezve több védőt, majd a 64. percben Grain Krisztián talált be hasonlóan szépségdíjas találattal, megforgatva teljesen a védőjét. Góljával a góllövőlistás első helyét is tovább erősítette, már a 31. találatnál jár a szezonban.

A kétgólos vezetés birtokában a Szajknál az is belefért, hogy a 77. percben kiállítsák az egyik védőjüket, az emberhátrány meg sem látszott, továbbra is inkább a Szajk dominált, alakított még ki gólhelyzetet.

Két fordulóval a vége előtt a győzelemmel a Szajk lélektani előnyre tett szert, ráadásul nekik lesznek könnyebb ellenfeleik, hiszen Sátorhely még Olaszra is utazik, az idén újjáalakuló csapat egyáltalán nem könnyű ellenfél, korábban még a Szajkot is meg tudta verni.

A meccs statisztikájáért KLIKK IDE!