Kezdőlap Sport Szentlőrinci ...

Szentlőrinci játékos az U19-es válogatott keretében!

Az MTK-től kölcsönvett fiatal középpályás bekerült az U19-es Eb-selejtező keretébe, így első szentlőrinci játékosként képviselheti klubot nemzetközi tornán – közölte a csapat a hivatalos honlapján. A válogatott a fehéroroszok ellen kezdi hazai Eb-selejtező tornáját, majd az észt és az osztrák csapattal is megmérkőzik.

Tímár Krisztián csapata Győrben és Gyirmóton vívja meg Eb-selejtezőit a következő bő egy hétben. Első meccsét szerdán 20.00 órakor a fehéroroszok ellen játssza csapatunk az ETO Parkban, majd szombaton 17.45-től Gyirmóton az észtek, jövő kedden 15.00 órakor pedig az osztrákok lesznek a mieink ellenfelei. A csoport első két helyezettje jut tovább a tavaszi elitkörbe.

Tímár Krisztián szerint nehéz feladat vár ránk a csoportban, de optimistán várja a selejtezőket, mert az elmúlt hónapokban sikerült kialakítani egy olyan válogatottat, amely képes a nemzetközi szinten elengedhetetlen egységes, szervezett futballra, ugyanakkor megvannak benne azok az egyéniségek, akik meccseket tudnak eldönteni.

Kiemelt képünkön még MTK-s mezben Biben – Fotó: MTI