Kezdőlap Sport A Vasas ellen...

A Vasas elleni meccsre kell figyelni!


Idegenben egy döntetlen alapból nem rossz eredmény. De nem akkor, ha öt perccel a mérkőzés vége előtt még két góllal vezet a csapat – írta a Szentlőrinc SE hivatalos honlapja a Csákvár elleni összecsapásról.

Nagyon fontos bajnoki volt ez, hiszen a legutóbbi két fordulóban vereséget szenvedtek, jól jött volna egy győzelem. Jól is ment a Szentlőrincnek, hiszen duplázni tudtak. Az előnyt egészen a meccs végéig tartotta is a csapat, de a 86. percben egy kapu elé ívelt labdából szépíteni tudott a Csákvár, majd pedig tizenegyesből egyenlítettek is.

Ahogy a csapat honlapja is írja, az az élet viszont nem áll meg, szerdán (13.00 órakor) a Vasast fogadja a gárda Kozármislenyben.

Aqvital FC Csákvár – Szentlőrinc 2-2 (0-0)

Labdarúgó NB II., 16. forduló. Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Varga Gábor, Máyer Gábor). Aqvital FC Csákvár: Zelizi – Major, Vaskó, Dulló, Körmendi – Mészáros (Kalmár, 72.), Magyar – Torvund (Murai, 70.), Kártik, Molnár – Takács. Vezetőedző: Mónos Tamás. Szentlőrinc: Hajagos – Erdélyi, Hesz, Tamás L., Németh – Havas, Újvárosi (Biben, 72.) – Harsányi (Szinanovics, 72.), Jancsó, Kiss-Szemán (Keresztes, 84.) – Grumics. Vezetőedző: Marián Sluka.

Kiállítva: Kártik (reklamálásért) a 91. percben.

Gólszerzők: Takács T. (86. perc, 88. perc – 11-esből), ill. Harsányi (66.), Szinanovics (78.).

További eredmények: PMFC–III. Ker. TVE 0-1, Vasas–Szombathelyi Haladás 1-0, Nyíregyháza–Budafok 0-0, ETO FC Győr–Békéscsaba 0-1, Szolnok–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-2, Kecskemét–Dorog 2-0, Siófok–Tiszakécske 4-1, DVTK–Budaörs 5-0, Ajka–Soroksár 1-2.