Fontos meccsek jönnekSzentlőrinc
Kezdőlap Sport A tavaly még ...

A tavaly még az élvonalban szereplő Budafokot fogadja a Szentlőrinc SE

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A válogatott szereplése miatti szünet után hazai mérkőzéssel folytatja a bajnokságot a Szentlőrinc, vasárnap (16:00) a Budafokot látja vendégül az NB II-es csapat.

Nagyon fontos győzelemmel zárta a Szentlőrinc a válogatott szünet előtti időszakot, hiszen 1-0-ra nyertek a Haladás otthonában – írja klub honlapja. A legutóbbi öt bajnokiból mindössze egyet veszítettek el, most olyan sorozat következik, amellyel akár a bentmaradást is bebiztosíthatják: jön a Budafok, a Budaörs, a Soroksár és az Ajka!

– A Budafok erős csapat, a keret nagy része az előző szezonban még az NB I-ben futballozott – fogalmazott vezetőedző, Marián Sluka. – Ráadásul az utóbbi időben javuló formát mutatnak, a legutóbbi két bajnokijukat megnyerték. Kemény ki-ki meccsre számítok, amelyen apró dolgok fognak dönteni. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy sikeresek legyünk. Ha a taktikai utasításokat betartják a fiúk, szervezetten és akaratosan futballoznak az utolsó pillanatig, akkor jó esélyünk lesz a győzelemre.

További részletek a Szentlőrinc SE honlapján.