Kezdőlap Politika Balliberáliso...

Balliberálisok beletapostak a diákba, mert az apja polgármester

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vélemény

Micsoda elképesztő mutyit, döbbenetes leleplezést, súlyos törvényszegést leplezett le a saját önteltségétől megrészegült, felsőbbrendűségétől elalélt és mindenki felett álló balliberális média és kiszolgálóik, köztük a magukat nagyon függetlennek nevező valamik is. (Nem sértjük meg őket, valamiknek lenniük kell, mert megélnek belőle.)

Történt ugyanis az, hogy egy-egy közösség kitünteti, elismeri azokat a diákokat, akik jól tanulnak – úristen, micsoda skandallumként indul a sztori. De itt nincs vége, van egy diák, aki országos történelmi versenyeket nyer, kiváló tanuló.

Tadáám itt jön az igazi leleplezés: az apját ugyanúgy hívják mint őt, balszerencséjére pedig egy polgármester az apja, akit tehát a választók választottak meg – úristen – demokratikusan. Az meg ugye csak akkor van, ha a balliberálisokat választják meg a felvilágosult nem vidéki bunkók, és csak akkor tombol igazán a szabatcság (elvtársak!), ahogyan Pécsen is, ahol szabadon nyírják egymást munka helyett a városházán.

De térjünk vissza a döbbenetes sztorihoz: szóval kiderült, hogy tantestület méltán büszke a fiatalra, aki ahelyett, hogy nyomkodná a telefont, vagy marhaságokat gépelne le és tenne közzé „újságjában”, inkább tanul és valószínűleg többet tud, mint néhány nagyon felvilágosult, a belvárosi kocsmákban fonnyadó hipsztervalami ultrahaladó.

A diák – akit tehát elővettek – háromszor jutott be az országos történelemverseny döntőjébe, amit kétszer meg is nyert. (Nyilván a szuperzseni kritikusai naponta nyernek ilyesmiket, ez köztudott, ugye.)

A diákot ilyen eredmények után fel is terjesztik a tanárok a kisvároska elismerésére, a testület megszavazza, a polgármester meg a gyermek apja – és ez itt főbűn, a leleplezés, a döbbenetes történet. Értjük, ugye!

Ilyenkor nem számít a gyermek – mert gyermekről van szó -, akinek a nevét meg lehet égetni és ilyenkor valahogy eltűnik a másokkal szemben oly szigorúan vett erkölcsi magasság, mert polgármesterbe bele kell szállni páros lábbal. Persze az nem baj, hogy valóban megérdemelte a diák kitüntetést – mert egyébként igen és ezt tudják is -, a lényeg, hogy valakibe beletapossanak a liberális bakancsaikkal. Egy gyerekbe.

Rugdossák a harkányi polgármestert, ha úgy gondolják, de ne egy gyermeket, ha politikai fogást akarnak találni – és akkor most nem használunk jelzőket rájuk…