Kezdőlap Politika A polgári old...

A polgári oldallal mindenki jobban jár

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz-KDNP országjárásának nyugat-baranyai helyszínén, Harkányban tartott választási fórumot  Nagy Csaba országgyűlési képviselő, akinek vendége Deutsch Tamás, a Fidesz alapító tagja, az Európai Parlament képviselője volt. Nagyon úgy tűnik, hogy a baloldallal már egy háborús konfliktus közepén lennénk…

Az eseményen Nagy Csaba beszámolt a különböző városokban megvalósult, vagy folyamatban lévő fejlesztésekről. Elmondta, s ahhoz, hogy ezen az úton tovább lehessen haladni, az kell hogy a Fidesz maradjon kormányon.

Ezekről többek között itt írtunk:

Milliárdok érkeztek Nyugat-Baranyába, rengeteg fejlesztés indul idén is

Elkészült a vajszlói piac: rendkívül impozáns lett!

A polgármesterek szerint hatalmas segítség a Magyar Falu Program

Nagy Csaba közel másfél milliárdos siklósi fejlesztésekről beszélt a Parlamentben

A családok, a fiatalok, a jövő mellett vagyunk

Valóban kíváncsiak a sellyeiek véleményére!

20 milliárdot kapnak vissza a családok Baranyában

Szigetvár: eddig már 8,6 milliárd érkezett, de további forrásért lobbizik Nagy Csaba

Sásdon nagyon belehúztak: az új bölcsőde is majdnem készen van

Orbán megígérte és meg is érkezett a kétmilliárdos vajszlói fejlesztéshez a forrás

Deutsch Tamás azt mondta Nagy Csabáról, hogy Nyugat-Baranyában nemcsak ígéreteket hallottak tőle, hanem az elmúlt időszakban meg is tapasztalhatták az emberek, hogy elérhetik és meghallgatja a problémáikat, lelkiismeretesen dolgozik a választókerületért, az itt élő lakosságért.

Mint mondta, a választás tétje, hogy a Gyurcsány-korszak ne térjen vissza; az a nyolc év, amíg kormányon voltak, nem volt olyan régen. Sokan a saját bőrükön tapasztalták meg az akkori bukott kormányzást.

Az „előre menjünk, és ne hátra” szlogen lényege az, hogy tisztában vannak azzal, hogy sok dolguk van még, de azt az utat, amin az ország elindult, folytatni kell, mert jó úton haladunk.

Márki-Zay Péterről, Gyurcsány Ferenc „kapitányáról” és az orosz-ukrán konfliktusról is beszélt. A polgári oldal szerint Márki-Zay és a baloldal belesodorna minket a háborúba, az általuk emlegetett orosz gáz elzárásával a magyar családok fizetnék meg a háború árát. A baloldal az EU-s direktívákat követi és nem Magyarország érdekeit nézi. A vidékről szót ejtve azt is közölte, hogy a magyarok fele kistelepülésen él, ezért mindent megtesznek az infrastrukturális fejlesztésekért, ellenben Márki-Zay alkoholistázza a vidékieket.

Szólt arról, hogy a koronavírussal kapcsolatos gazdasági válságból sikeresen kilábaltunk, rég nem látott gazdasági növekedéssel zártuk az évet: a 13. havi nyugdíj, a béremelések és a családtámogatások mind a gazdaság teljesítményének köszönhetőek.

A Harkányi Hírek tudósítása szerint Deutsch arra is kitért a fórum előtti sajtótájékoztatón, hogy nincs ma olyan család, aki még ha a baloldal valamelyik szivárványkoalíciójával szimpatizál is, ne kerülne kedvezőtlenebb helyzetbe az előbbi elképzelések miatt. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és a párt miniszterelnök-jelöltje szavait idézve kijelentette, velünk még azok is jobban járnak, akik nem ránk szavaznak.