Kezdőlap Kultúra Szigetvári ta...

Szigetvári tavasz a művészetek jegyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szigetvári Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskolában a 2019-es évet követően most újra tudtak előre tervezni, és megszervezték a „Tavasz a művészetek jegyében” c. rendezvénysorozatukat, amelyre mindenkit várnak.

– Mindenki mögött nehéz idők vannak, nem hittük volna 5 – 10 évvel ezelőtt, hogy a XXI. század 2 – 3. évtizede ilyen kihívásokat fog számunkra hozni. Az egész nagyvilág szinte nap mint nap újabb megpróbáltatásokkal áll elénk – közölte Deichler András intézményvezető a . – Fizikális erőre és kitartásra van szükségünk a helyzetek megoldásához, de legalább ugyanilyen fontos a lelkünk, érzelmi világunk táplálása. Ehhez nyújtunk segítséget és nyújtjuk át zenei kínálatunkat a tavaszi szezonra. A fellépők amatőrök és profik, kicsik és nagyok egyaránt szívüket, lelküket teszik bele az előadásba, mutatják meg tehetségüket. Jöjjenek el hozzánk, gyönyörködjenek a hangok világának sokszínűségében és térjenek haza a zene varázslatos világával a szívükben.

A program részletes ismertetője: