Kezdőlap Kultúra Ákos lehet a ...

Ákos lehet a legnagyobb név az idei siklósi fellépők között

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Siklós önkormányzata a város turisztikai attrakcióinak, intézményeinek, egyesületeinek vezetőit megszólítva készítette el a város átfogó idei programtervezetét – közölte Siklós polgármestere, Riegl Gábor.


„Büszkeséggel jelenthetem, a járvány elleni védekezés mellett, a korlátozások feloldása után, ha zöldre vált a lámpa, minőségi programokkal várjuk a siklósiakat és a városunkba érkező vendégeket” – írta oldalán a polgármester.

Siklóson ugyanis ha minden a tervek szerint alakul, akkor a megújult várkert átadó ünnepségén júliusban Kovács Ákos, a magyar zenei élet meghatározó előadója, Kossuth-díjas énekes-előadóművésze ad zenekarával koncertet.

Június 19-én új fesztivált rendez a város önkormányzati finanszírozással, az Eszencia Fesztivált.

A Kinizsi, a nép fia című rockmusical előadása is biztosra vehető augusztusban, valamint abban hónapban, 13-15-ig lesz a Várfesztivál.

A Balatonkör Sportegyesület és a Tenkes Mountain Bike Egyesület összefogással megvalósuló nagyszabású Buga Jakab kerékpártúrára szeptember első hétvégéjén kerül sor.

A polgármester ugyanakkor további részleteket is ígért hamarosan.