Kezdőlap Krimi Szarvasok mia...

Szarvasok miatt szenvedett balesetet a képviselő és egy másik család is

-Miután végigszaladt a hazai médián a balesetünk híre, itt is megköszönöm a számtalan érdeklődést és jókívánságot – írta a közösségi oldalán Hoppál Péter fideszes képviselő, aki beszámolt arról is, hogy vasárnap alkonyatkor az Ormánságban, lakott területen kívül egy erdősáv mögül, jobbról eléjük ugrott egy kb. 20 egyedes vágtató szarvas rudli, amelyből 4 darabbal ütközött. Az autó eleje összetört, de személyi sérülés nem történt.

A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a féknyom az ütközéssel azonos helyen kezdődött, azaz kivédhetetlen volt az ütközés. A helyszíni szondáztatáson megállapították, hogy alkoholt nem fogyasztott a képviselő.

A Harkányi Hírek híradása szerint ma reggel ugyanazon a helyen újabb ugyanilyen baleset történt.

Az egyik közösségi csoportban már azt írták: “Figyelem!Kémes, Drávacsepely, Drávaszerdahely környékén fokozott óvatossággal vezetni, mert egy fekete tacskó hajtja a szarvasokat egész nap keresztül kasul az úton!”

Baloldali portálok olvasóközönsége – így karácsony előtt – egyébként azonnal gúnyt űztek a balesetből, holott akár tragédiával is végződhetett volna baleset.