Kezdőlap Krimi Négy férfi, e...

Négy férfi, egy előállítás

Elfogásukat követően három férfit kábítószer birtoklása, egy férfit pedig lopás gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi rendőrök.

Egy összehangolt akció keretében fogtak el, majd állítottak elő férfiakat a siklósi rendőrök 2021. június 3-án 5 óra 45 perckor a lakásukról, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal kábítószert fogyasztottak. Előállításukat követően az alkalmazott kábítószer-gyorsteszt egy 24 éves és egy 27 éves gordisai, valamint egy 30 éves mattyi férfinál pozitív jelzést mutatott. Egy 18 éves gordisai fiatalembernél felmerült a gyanúja annak, hogy vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is kapcsolatba hozható. A gyanú szerint a fiatal március 19-én éjjel egy gordisai ház udvarán lévő pajtából egy hosszabbítót, valamint egy kolbásztöltőt tulajdonított el. Kiderült az is, hogy négy évvel ezelőtt egy másik lopást is elkövetett, akkor egy házból vitt el készpénzt.

A rendőrök mind a négyüket kihallgatták gyanúsítottként, a 18 éves fiatal ellen lopás, míg a másik három férfival szemben kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.