Kezdőlap Baranya Megverték a S...

Megverték a Szentlőrinc szurkolóit Győrben, egyikük kezét el is törték

Oda nem illő jelenetekkel végződött a Szentlőrinc SE NB II-es csapatának vasárnapi bajnokija WKW ETO FC Győr ellen a kisalföldi városban – írja a baranyai klub a honlapján. A mérkőzés lefújása után 8-10 hazai drukker rárontott az egyik szurkolójukra, akit alaposan helybenhagytak, majd a szentlőrinci játékos nagybátyját pedig a parkolóban bántalmazták.

A meccs után a győri B-közép szidalmazták a lőrinci drukkereket, majd azt a szurkolót meg is ütötték, miután közel 10-en vették körbe, pedig csak pacsizni akart a Szentlőrinc játékosaival.

-A kialakult helyzet láttán csapatunk játékosai, szakmai stábja próbált gyorsan segíteni a lelátón rekedt családtagoknak, akiket a pályán keresztül menekítettünk ki a veszélyes szituációból, mert a kijáratnál várták őket a feldühödött győri szurkolók. Nem értjük, miért alakult ki ez a helyzet, mert a drukkereink nem provokálták a hazaiakat. A pórul járt szurkolónk arca alaposan belilult az ökölcsapástól, de szerencsére haza tudott menni – közölte a klub. Ezt követően a stadionon kívül, a parkolóban az egyik játékos, Marius Maduka nagybátyja került szorult helyzetbe, akinek – az elsődleges információk szerint – a győri szurkolók eltörték a kezét, autójának szélvédőjét pedig betörték.

Szentlőrinc vezetősége mélységesen elítéli a történteket, egyben jobbulást kíván a két bántalmazott szentlőrinci szurkolónak! Bíznak abban, hogy a történtek az illetékesek kivizsgálják.