Kezdőlap Baranya Eltűnt egy 13...

Eltűnt egy 13 éves finn kisfiú Geresdlakon – FRISSÍTVE: Megtalálták az elveszett gyermeket

A Komlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kasurinen Alex Jian Maximilian ügyében.

A 13 éves finn állampolgárságú fiú július 7-én este engedély nélkül távozott a geresdlaki otthonából, azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiú körülbelül 140 cm magas, vékony testalkatú, haja fekete, vállig érő. Utolsó ismert ruházata: sárga póló, piros rövidnadrág, piros-fekete cipő. A fiú nem beszél magyarul.

A Komlói Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható fiút, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Komlói Rendőrkapitányságon!

FRISSÍTVE:

A széles körű összefogásnak köszönhetően, rendőrök, polgárőrök, önkéntes tűzoltók, mentőegységek, mentőkutyások és speciális kutató mentők együttműködésének köszönhetően a kisfiút este nyolc után egy nem messze lévő romos lakatlan házból épségben megtalálták.