Kezdőlap Krimi Biciklis gázo...

Biciklis gázolás: a kislány is elhunyt

Nagyon súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba az a kislány, akit édesanyjával gázoltak el szombaton Újpetre belterületén biciklizés közben. Az anyuka a helyszínen hunyt el, a 12 éves lánya pedig vasárnap este.

Egy egész falu, és egész Baranya imádkozott azért, hogy a 37 éves anyuka kislánya felépüljön, miután szombat délután egy 57 éves sofőr elgázolta őket. A férfi állítólag nem ivott, az általa vezetett autó sebességéről azonban nem adott információt a rendőrség, amely a baleset körülményeit vizsgálja.

Az anyuka és a lánya fagyizni indult, mindössze 50 méterre voltak a fagyizótól, amikor megtörtént a baj. Az édesanya azonnal meghalt, a kislányánál még tapintható volt a pulzus a gázolás után, súlyos életveszélyes állapotban szállították kórházba. Ahol az orvosok mindent próbáltak megtenni érte, de vasárnap este lehunyta a szemét örökre a kislány is.

A községet megrázta a tragédia, nagyon szerették a családot, az anyukáról többen is úgy emlékeztek meg a közösségi oldalon, hogy sokszor ő segített másoknak és nagyon jó ember volt, az ártatlan kislány iskoláját pedig lesújtotta a halálhír.