Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Riegl Gábor, Siklós polgármestere arról számolt be a közösségi oldalán, hogy Szabó Balázs két igen értékes mez felajánlásával állt azon jótékonysági felhívás mellé, amelyet Zelefainé Imhof Andrea (siklósi pedagógus) németországi gyógykezelésének támogatásáért indítottak el.

Két dedikált eredeti mezt is felajánlott az árverésre: az egyik a Győri Audi ETO KC ötszörös Bajnokok Ligája győztes női kézilabda együttes meze, a másik az Atomerőmű KSC Szekszárd a női kosárlabdacsapaté, amely a bajnoki aranyért küzd a mostani fináléban, az Európa-kupában bronzérmes lett idén.

A relikviákra Mojzes Tamás alpolgármesternek írt emailben (tamas.mojzes@siklos.hu) lehet licitálni május 14-én, pénteken 12 óráig, megjelölve az összeget és feltüntetve a telefonszámot is. Továbbra is várják az Afentáler Sára, Szilovics Fanni, Kőhegyi Ákos és Grünfelder Péter aláírásával ellátott kézilabdára is a felajánlásokat.

Számlaszám: 50800173-15746870-00000000
Takarékbank

Közlemény: Add tovább a labdát!