Kezdőlap Közélet Örök nyugalom...

Örök nyugalomra helyezték Vasas Csabát

A siklósi temetőben helyezték örök nyugalomra pénteken Vasas Csabát, akit nemcsak Siklóson, Harkányban, Pécsen, vagy Baranyában ismertek, hanem országszerte. Az újságíró, rendezvényszervező hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el januárban, mindössze 67 éves volt.

Rengeteg hazai programot szervezett, sokan szerették, jószívű volt, mindig igyekezett segíteni másokon, rengeteg energiával dolgozott. Rengetegen ismerték, ha pedig közvetlenül nem is, akkor is tízezrek biztosan élvezték azokat a programokat, eseményeket, amiket létrehozott.

Siklóson például várkoncerteket szervezett, amelyen fellépett az Omega, a Karthago, a Republic, vagy éppen a Hungária. Harkány is rengeteget köszönhet neki, elég csak a fürdőfesztiválokra gondolni – de se szeri, se száma azoknak a produkcióknak, amiknek a hátterében ott volt. A pécsi Trubics Zorán rendezvényszervező pedig azt írta róla, hogy ha nem volt egy kistelepülésnek elég pénze egy zenekarra, ő elhozta az énekest fellépni, hogy a közönség mégis találkozhasson kedvencével, ami hatalmas dolog volt.

Rudán Joe, a legendás Pokolgép, P. Mobil énekese is barátjának tartotta, Révész Sándor, a Piramis énekese szintúgy, Frenreisz Károly, az LGT és a Metro zenésze, énekese pedig azt írta, hogy “Csabikám, nagyon szerettünk”.

2Isten veled, Vasas Csaba! Siklós városa nem fog feledni, emlékedet tisztelettel, kegyelettel megőrizzük! – írta a közösségi oldalán Riegl Gábor, Siklós polgármestere.