Kezdőlap Közélet Add tovább a ...

Add tovább a labdát! – jótékonysági akció indul

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jótékonysági kezdeményezés Riegl Gábor, Siklós polgármestere fővédnökségével.

Tízezer forintos támogatásoddal egy nemes ügy támogatói lehetünk, és esélyünk van rá, hogy egyúttal annak a labdának is a tulajdonosa lehetünk, melyet hazai és nemzetközi sikereket jegyző siklósi kézilabdázók Afentáler Sára, Szilovics Fanni, Kőhegyi Ákos, Grünfelder Péter aláírásukkal elláttak.

A remények szerint sok-sok tízezer forinttal Zelefainé Imhof Andrea (siklósi pedagógus) németországi gyógykezelését fogják támogatni.

A tízezres felajánlás a megjelölt bankszámlaszámra való utalást követően válik aktívvá.

A számlaszám:
Zelefainé Imhof Andrea
Számlaszám: 50800173-15746870-00000000
Takarékbank

Az utalásnál a közleménybe írjuk be: „Add tovább a labdát!”


Regisztrálhatunk a kezdeményezés ötletgazdájánál, az élsportolók által aláírt labdát felajánló Mojzes Tamás alpolgármesternél (tamas.mojzes@siklos.hu), ha szeretnénk birtokolni vagy megörökíteni magunkat a labdával. (A vírushelyzet függvényében, a szabályok szigorú betartása mellett.)

-Ha úgy érzed, hogy van, akinek tovább passzolnád a labdát, ne habozz, tedd meg, hiszen itt és most tényleg a győzelem a tét. Ha megszakad a lánc, a labda gazdára talál – írják a kezdeményezők.