Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Befejeződött Beremenden a sportpálya klubépületének és környezetének felújítása. A beruházás megvalósítására az önkormányzat 85,17 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében meghirdetett támogatási konstrukcióból.

A fejlesztés eredményeként a sportpálya ingatlanán álló öltözőépület külső és belső felújítását és az ingatlan kerítésének megújítását végezték el. Az épületfelújítás keretében kicserélték a homlokzati és a beltéri nyílászárókat, megújították a burkolatokat, a villamoshálózatot. Az épület külső falait és a tetőt hőszigetelték, valamint a lapostető vízszigetelését is felújították. Kicserélték a gázkazánokat. Teljesen megújult a ,lubépület belső környezete, a bútorzatok, a berendezési tárgyak és a vizesblokkok is.

Az épületfelújítás mellett megújult a klubépület környezete is. Konténeres fákat ültettek, és kültéri padokkal gazdagították a parkját. A vagyonvédelem céljából térfigyelő kamerarendszert telepítettek. A fejlesztés hozzájárul a terület környezettudatos, családbarát megújításához, a családok és a fiatalok szabadidejük hasznos eltöltéséhez.