Kezdőlap Baranya „Mára már vil...

„Mára már világossá vált számomra, hogy ez a betegség bárkire lesújthat”

Horváth Tímea, szigetvári fitnesz edző és életmód tanácsadó is élt a koronavírus elleni vakcina lehetőségével. A sportos és egészséges életmódot folytató háromgyermekes anyuka is úgy gondolja, hogy még az egészséges embereknek is csak a vakcina adhat teljes biztonságot.

– Egy évvel ezelőtt még úgy éreztem, hogy elegendő védelmet nyújt számomra a vírus megelőzése. Mára már világossá vált számomra, hogy ez a betegség bárkire lesújthat, és a vírus szövődményei is nagyon komolyak. Megtámadja a tüdőt, szívet, idegrendszert. Ezek a későbbiekben a sportolói életemnek is gátat szabhatnak. – nyilatkozott lapunknak Timi.

Egy hete kapta meg a védőoltást a Szigetvári Kórház oltópontján, ahol kiválóan felkészült team fogadta.

– Láttam, hogy sok egészségügyi dolgozó összehangolt munkája szükséges a koronavírus elleni tömeges védőoltás lebonyolításához. Az oltás mellett fontos a megfelelő élelmiszerek fogyasztása és a jó mentális állapot. Egészségesen táplálkozom, rendszeresen sportolok, híradót nem nézek, helyette olvasok, tanulok, figyelek a minőségi alvásra. Ezek mind összefüggésben vannak a koronavírus elleni küzdelemben – mesélt a megelőzésről Timi.

– Ha Ti is szeretnétek, hogy életünk, sportéletünk mihamarabb visszatérjen a normális kerékvágásba, regisztráljatok az oltásra!! -hívja fel a figyelmet az oltás fontosságára a fitness edző.