-1 C
Pécs
hétfő, november 30, 2020

Hirdi Attila még jobbá tenné a siklósi városüzemeltetést

Ez is érdekes lehet

Két karácsonyfája, és több ünnepi dísze is van Siklósnak

Mattyi és siklósi felajánlásból érkeztek az idei karácsonyfák Siklósra és a városhoz tartozó Máriagyűdre. A csodálatos fenyők tíz, illetve hat méter magasak....

Hatezer védőmaszkot kapnak a baranyai háziorvosok

Baranya megye legkisebb településein szolgáló háziorvosoktól kezdve a megyeszékhely összes háziorvosáig bezárólag fogják eljuttatni azt a fejenként 20...

Nehéz helyzetbe került családoknak adnak pénzügyi támogatást Siklóson

A különleges jogrendben ugyan a polgármesterek veszik át a közgyűlési hatásköröket, egyedül hoznak döntéseket, ám ennek ellenére a...

Miközben komoly elismerést is kapott a siklósi Városgondokság, aközben továbbra is kiemelt fontosságúként tekintenek a város mindennapos üzemeltetésével, működésével kapcsolatos teendőkre.

Riegl Gábor polgármester kezdeményezésére Hirdi Attilát a közelmúltban nevezték ki Siklós társadalmi megbízatású alpolgármesterének azért, hogy a városüzemeltetési feladatokat lássa el.

-Az ide tartozó teendők irányításával, koordinálásával és felügyeletével bízott meg a polgármester – mondta a TémaBaranya.hu-nak Hirdi Attila. – Igen sokrétű, szerteágazó terület ez, hiszen a Városgondokság, a közfoglalkoztatottak munkája, a közvilágítás, a parkolók felügyelete, vagy éppen egy-egy árok rendbetétele is beletartozik.

Minden részterület gazdájával meg kell találni azt az egyensúlyt, az összhangot, hogy minél optimálisabban, minél jobban el tudják látni az adott feladatokat – vélekedett a tisztségviselő.

Hirdi Attila és Mojzes Tamás alpolgármesterek

-Korábban vezettem már a Városgondokságot, azért gondolhatott rám a polgármester úr, hogy az akkor szerzett tapasztalataimat kamatoztathatom. Ragyogó vezetése van most a gondokságnak, s büszke lehet a város is arra, hogy a Pintér Sándor belügyminiszter elismerésben részesítette a közfoglalkoztatási programot, tehát eddig is jól működött ez a terület, de úgy látom, egy kézben összefogva tovább erősödhet ez a munka – vélekedett.

A városlakóknak mindebből annyit kell érzékelniük, hogy a város egyre szebb lesz, szépül és fejlődik. A polgárok különböző igényei eddig is befutottak a gondokságra, a polgármesterhez, vagy éppen egy-egy osztályvezetőhöz.

– Mindennek megvan a rendje, menete, de igyekszünk az észrevételeknek is eleget tenni, amelyek hozzánk érkeznek – emelte ki.

Egyébként a miniszter által adott díjhoz 10 millió forint is járt, ebből az összegből decemberben, januárban új gépeket vásárolnak majd – árulta még el az új alpolgármester.

Legfrissebb hírek