Kezdőlap Baranya Az AKI progra...

Az AKI program nyerte 2022-ben az Egészségértés díjat!

Dr. Papp Gábor az Allergia Képzett Iskola alapítója vehette át az Egészségértés Díjat, ugyanis a program kapta a legtöbb közönségszavazatot az online térben.

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki szavazott az “Egészségértés díj 2022” pályázaton az Allergia Képzett Iskola programra. A leadott szavazatok nem vesztek kárba, mert az AKI program elnyerte a Közönségdíjat. A megosztásoknak köszönhetően az AKI-t egyre több helyen ismerik meg és ismerik el, így az általa nyújtott védőhálót remélhetőleg sok új gyermek intézményre tudjuk kiterjeszteni, az ételallergiás, Anafilaxiás gyermekek érdekében.” – köszönte meg a részvételt Dr. Papp Gábor Facebook oldalán.

Az Egészségértés Díj célja, hogy minden évben lehetőséget biztosítson a legjobb, leginnovatívabb egészségértést fejlesztő programok elismerésére, széleskörű megismertetésére, továbbfejlesztésére, így az elnyert díj nagyban segíti a program elterjedését.

„Maga a pályázat már elég nagy nyilvánossággal járt, mely az AKI program ismertségét és elterjesztését növelte. A közönségdíj pedig azt jelenti, hogy a társadalmi elfogadottsága, és az igény az ilyen jellegű képzésre magas. Ez jó visszajelzés nekünk. Egyébiránt ez meglátszik az online képzésre bejelentkezők számában, amely az elmúlt hetekben jelentős emelkedést mutatott. A díjjal járó anyagi elismerés biztosítja a program fenntarthatóságát.” – nyilatkozta lapunknak a doktor út.

Az Allergia Képzett Iskola programról részletesen ITT írtunk.