Baranya Megyei Idegenforgalmi Díjat kapott a Siklósi Vár csapata

Baranya Megyei Idegenforgalmi Díjat kapott a Siklósi Vár csapata

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara hagyományainak megfelelően átadásra kerültek a kamara elnökségének döntése alapján a megye gazdasági szereplőinek 2019-es évre vonatkozó díjai. A Tenkes-hegy alján fekvő Siklósi Vár, illetve annak az üzemeltetéséért felelős ügyvezető Szentgyörgyváry Péter vehette át a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Baranya Megyei Idegenforgalmi Díját.

A megyeszékhelyen megtartott ünnepségen részt vett Riegl Gábor, Siklós város polgármestere is. A Siklósi Vár ügyvezető igazgatójának és munkatársainak köszönhetően – az igazgató megbízása óta, több, mint  40%-kal nőtt a vár látogatottsága, ugyanis 2019-ben közel 101 427 látogatót fogadhattak 17 szervezett program keretében.

Baranya minden bizonnyal legszebb vára nemcsak a város határain belül, hanem az országban is egyre népszerűbb, hiszen az első negyedévben a Siklósi Vár bekerült a top3 hazai turisztikai attrakciók közé, ősszel pedig a szállás.hu honlap versenyén 3. díjat nyert.

A Siklósi Vár ügyvezető igazgatója és munkatársai nem kis erőfeszítéssel elérték azt is, hogy a hazai turisztikai attrakciók és várak közül megkaphatták a Családbarát hely kitüntetést.

PaCsa

Leave a reply