Kezdőlap Baranya Őszi klíma ak...

Őszi klíma akció a Klímatriónál!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jövőre is lesz nyár, ezért érdemes előre gondolkodod. A Klímatriónál most bruttó 179.500 forintért egy 3,5 kW-os teljesítményű géped lehet beszereléssel. Érdemes már most felkeresned bennünket, ha klíma beszereltetésen gondolkodsz. Kollégáink segítőkészen állnak rendelkezésedre bármilyen kérdésed felmerülne.

A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezések már egészen rövid idő alatt képesek biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.

Felhasználóbarát, formatervezett és igény szerint ki-be kapcsolható LED kijelző.

Az önálló párátlanító üzemmóddal akár még a nedves ruhák is megszáríthatók, amikor az időjárás párássá válik, így nem szükséges aggódni a nedvesség miatt.

Az öndiagnosztika funkciónak köszönhetően a berendezés elektronikája folyamatosan ellenőrzi a készülék egységeinek állapotát és esetleges rendellenesség esetén hibakód kijelzéssel hívja fel a figyelmet a problémára.

Az automatikus öntisztító funkció segítségével a klímakészülék belső felülete kiszárítható, így nem tud rajta megtelepedni a penészgomba.

Hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul a funkció bekapcsolásával. Légterelő lamella pozíciójának tárolása
A készülék újraindítása esetén a légterelő lamella automatikusan beáll a korábban beállított pozícióba.

Fűtés -20°C-os külső hőmérsékletig

Legyen kint akár -20°C, a TCL készülékek még akkor is felmelegítik otthonodat. A készülékhez WiFi-modul vásárolható!

Érdeklődj online: klimajoaron.hu, vagy megadott elérhetőségeink egyikén!

H-7622 Pécs, Légszeszgyár u. 40.
E-mail: info@klimatrio.hu