Kezdőlap Siklós és Harkány Harkány – vak...

Harkány – vakáció és élmények a maximumon!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az augusztusi forróságban egy igazi, frissítő oázis a Harkányi Fürdő, ahol nemcsak azúrkék színű, hűsítő strandmedencék és a hatalmas csúszdapark, de szuper programok is várják a nyaralókat- korhatár nélkül!

Magyarország egyik legszebb régiójában található a Harkányi Gyógyfürdő, amely immár 200 éve fogadja a felfrissülni és gyógyulni vágyókat a Föld minden tájáról. A világhírű gyógyvíz mellett a kellemes természeti környezet, az árnyas őspark és a mediterrán klíma is különleges élményt nyújt az idelátogatóknak akár egyedül, akár családtagjaikkal érkeznek.

Fotó: Harkányi Gyógyfürdő

A harkányi fürdőparadicsom nagyszerű kikapcsolódási lehetőségekkel készül a kisgyermekes családok számára: a kicsik szórakozásáról a nyitott gyerekmedencék, a 7 pályás csúszdapark, és a jól felszerelt játszótér mellett hétvégi családi élményprogramok is gondoskodnak a vakáció utolsó hónapjában. A Harkány+ hétvégéken szakképzett animátorok által vezetett kreatív foglalkozások, arcfestés, halacska halászat játék és szerencsekerék várják a résztvevőket. Az augusztus 10-én a Fürdőbe látogató Kalandra fel! Nickelodeon játékparkban pedig különleges ügyességi versenyeken, mókás akadálypályákon és talányos memóriajátékokon tesztelhetik tudásukat a strandolók.

Fotó: Harkányi Gyógyfürdő

Augusztusban zárul a három fordulós Csúszdabajnokság is, amelynek versenyein akár a család minden tagja próbára teheti csúszdázási képességeit és 5 kategóriában küzdhetnek meg a fődíjakért, a 2020-as strandbérletekért!

Fotó: Harkányi Gyógyfürdő

Hogyan készül a Harkányi Fürdő a leghosszabb augusztusi hétvégére? Finom lángossal, hűsítő fröccsel, sörrel és természetesen sok-sok zenével! Érdemes még egyszer gondtalanul élvezni az idei nyár örömeit a Harkányi Hosszú Hétvégén augusztus 17. és 20. között a Harkányi Fürdőben, ahol Kökény Attila, a Stolen Beat, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, a Rudán Joe Akusztik Band és a Supernem gondoskodnak a forró hangulatról. Emellett szórakoztató versenyek, sportprogramok és gyerekelőadások is gazdagítják a 4 napos ünnepet.

Fotó: Harkányi Gyógyfürdő

Szezontól függetlenül, egész évben kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a folyamatosan bővülő wellness és spa szolgáltatások, amelyeket egyre többen vesznek igénybe a gyógyszolgáltatások mellett a nemzetközi hírű fürdőben. A testi-lelki feltöltődésre vágyó vendégek minden hónapban különböző kedvezményes kezelések közül választhatnak, a hétvégi szaunaszeánszokon pedig nemcsak a különleges, természetes illatokat élvezhetik, de speciális relax, peeling és testápoló programokon is részt vehetnek.

Fotó: Harkányi Gyógyfürdő

A Fürdő ezen a nyáron is izgalmas nyereményjátékkal várja a vízimádókat, amelynek során csodás élmények várnak minden résztvevőre: vízben, földön, levegőben! Azok a vendégek, akik akár minden strand- vagy gyógyfürdő-látogatásuk alkalmával regisztrálják a belépőjük vásárlásakor kapott blokkot szeptember 30-áig, részt vehetnek a havi és a záró sorsolásokon is. A fődíj egy egész éves autóhasználat, a havi sorsolások nyertesei pedig Harkányfürdő ajándékokkal, Tensi repülőjegyekkel, Pizza Forte Pécs utalványokkal és HappySkin kozmetikai csomagokkal gazdagodhatnak! Minden, a játékba regisztráló résztvevő egy garantált kedvezménykupont kap ajándékba, amit a Praktiker webshopjában használhat fel.

Részletek és regisztráció: http://bit.ly/2NKSYkM

Fotó: Harkányi Gyógyfürdő

Ön se felejtsen el szavazni az Év Fürdője versenyen a Harkányi Fürdőre augusztus 31-ig, mivel az idén a Harkányi Gyógyfürdőre szavazó játékosok között kisorsolásra kerül egy 2 főre szóló 2 éjszakás fantasztikus pihenés a harkányi Dráva Hotel****-ben és belépőjegyek a világhírű gyógyvízéről ismert Harkányi Gyógyfürdőbe.

Részletek és szavazás itt: azevfurdoje.hu/harkany

További információk: https://www.facebook.com/harkanygyogyfurdo

Harkányi Gyógyfürdő Zrt.