Kezdőlap Ormánság A sellyei kör...

A sellyei körzeti megbízott lett Az év iskolarendőre

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiss István rendőr törzszászlós vehette át Baranyából Az év iskolarendőre elismerést december 9-én, a Budapesten megrendezett VI. Országos Iskolarendőr Szakmai Napon.

A körzeti megbízott a Sellyei Rendőrőrsön teljesít szolgálatot és tíz éve a Vajszlói Kodolányi János Általános Iskola iskolarendőre. Az elmúlt tanévekben szoros kapcsolatot alakított ki a pedagógusokkal, a gyermekekkel és a szülőkkel is – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Kiss István részt vesz az iskolai programokon, a szülői értekezleteken, valamint bűn- és baleset-megelőzési témájú tájékoztató tanórákat is tart az iskolások részére. „Munkáját felelősségteljesen, lelkiismeretesen, nagy odaadással és precízen végzi, a diákokat és pedagógusokat a felmerülő problémák megoldásában folyamatosan segíti” – írják.

Az iskola rendőre program 2008. szeptember 1-jén indult el, és az eddigi tapasztalatok alapján nagyban segítette a gyermekek védelmére irányuló bűn- és baleset-megelőzési tevékenységet.

TéBa/BMRFK – Fotó: BMRFK