Nyári klippel csobbantak a télbe Harkányban

Nyári klippel csobbantak a télbe Harkányban

Nyári hangulatot varázsolt a harkányi télbe a pécsi Made in B zenekar az új klipjével, amelyet a Harkányi Gyógyfürdő strandján forgattak és a napokban tették közzé a rajongóik körében.

A háromtagú együttes vezetője, Szentgyörgyváry Balázs elmondta: az idei Harkányi Fürdőfesztiválon nagy sikert aratott az egyébként már két és fél éves számuk, a Nyállal teli nyár, a rendezvény egyik szervezőjének közreműködésével pedig a fürdőben le is forgathatták a klipet a dalhoz.

– A harkányi strandszezon utolsó napján készült a klip, a dalt pedig ebből az alkalomból újraénekeltük és újrahangszereltük. Ez egyébként a zenekar negyedik klipje – mondta a zenekar frontembere.

A Made in B zenekar 2016-ban alakult és abszolút családinak mondható, hiszen Balázs felesége az énekesnő, öccse pedig a harmadik tagja az együttesnek.

Szentgyörgyváry Balázs elárulta, januárban jelenik meg a Made in B zenekar első EP-lemeze, melyen hét dal kap helyet. Mint fogalmazott, a szóban forgó Nyállal teli nyár című számmal, illetve a klippel nem bírtak jövő nyárig várni, ezért ahogy kész lett az anyag, megosztották az oldalukon és úgy tűnik, jó fogadtatásra talált ez a szám így a tél közepén.

Harkány Város Önkormányzata