Gazdaságfejlesztési fórumon vettek részt a városvezetők

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Baranya megyei szervezete, a Baranya megyei közgyűlés és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) együttműködésében fejlesztési fórumot szerveztek Pécsett.

Pécs, Siklós, Harkány, Komló, Bóly, Mohács és Szigetvár önkormányzati vezetői bemutatták a rendezvényen városuk gazdaságfejlesztési terveit, a kamarai vezetők pedig az ipari és agrárfejlesztési irányokat, programokat – tudatta az iparkamara.

Forrás: PBKIK

A fórum vendége volt minden baranyai város, a Pécsi Tudományegyetem vezetése, illetve számos meghatározó megyei vállalkozás is. A prezentációk után élénk eszmecsere alakult ki; a résztvevők kezdeményezésére lesz folytatása a szakmai rendezvénynek.

Riegl Gábor, Siklós új polgármestere a Téma Baranyának azt nyilatkozta: örömmel vett részt a fórumon, amit Siklós gazdaságának fejlesztésében fontos lépésnek tart, egyúttal bízik a gazdasági eszmecsere megyei szintű folytatásban.

TéBa/PBKIK – Fotó: PBKIK