Kezdőlap Siklós és Harkány Ünnepélyes es...

Ünnepélyes esküt tett a siklósi képviselő-testület

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ünnepélyes keretek között, a siklósi várban tartotta meg alakuló ülését pénteken az új siklósi városi képviselő-testület. Az eseményen részt vettek a megye és a város közéleti szereplői, prominens tisztségviselői is.

Pénteken délután megalakult az új siklósi képviselő-testület. A várban megtartott ünnepélyes alkalmon ott volt mások mellett Nagy Csaba, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, dr. Partos János megyei jegyző, Salamon Balázs, a Siklósi Járási Hivatal vezetője, a környékbeli települések önkormányzati képviselői és polgármesterei is, valamint Siklós közéleti szereplői.

Az ülésen dr. Héger Zsolt városi jegyző ismertette az önkormányzati választás hivatalos eredményeit, Riegl Gábor, Siklós újonnan megválasztott polgármestere pedig beszédében ismertette programját.

Ünnepélyes esküt tett a polgármester , illetve a képviselő-testület tagjai is: Mojzes Tamás (Fidesz-KDNP); Rudolf Zsolt (Fidesz-KDNP); Hirdi Attila (Fidesz-KDNP); Szalai Ottó (független); Schneider Péter Pál (Fidesz-KDNP); Csuga Zoltánné (Fidesz-KDNP); dr. Marenics János (független); Katona Csaba (Fidesz-KDNP).

Az újonnan megalakult képviselő-testület egyhangú szavazással alpolgármesternek választotta Mojzes Tamást.

Mint megtudtuk, siklós képviselő-testülete már a jövő héten rendkívüli testületi ülést tart – erről bővebben beszámolunk a későbbiekben.

TéBa