Kövér László Szigetváron

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lakossági fórumra érkezett szombaton Szigetvárra Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Látogatása során először a várbéli tárlatot vette szemügyre, majd Nagy Csaba országgyűlési képviselő és dr. Simon János, a kormánypártok polgármesterjelöltjének társaságában érkezett a fórum helyszínére, a házasságkötő terembe.

Felszólalásában Kövér beszélt a Magyarország előtt álló fejlesztési feladatokról, de kitért a hazánkra napjainkban – kiváltképp kampányidőszakban – jellemző társadalmi állapotokra; a megosztottságot forszírozó, az emberek hiszékenységére építő, általa leszerepeltnek, illetve marginálisnak nevezett politikai szereplőkre is.

„Ugye nem a DK-tól, MSZP-től, Jobbiktól, Momentumtól, vagy az általuk támogatott úgynevezett „civilektől” várják a tisztelt egybegyűltek, hogy Szigetvárt üstökösszerű fejlődési pályára állítsa?” – tette fel a kérdést a házelnök.

Beszéde végén Kövér László arra biztatta a rendezvénytermet teljesen megtöltő – voltak, akiknek már nem jutott ülőhely – hallgatóságot: szavazzanak dr. Simon Jánosra és csapatára; szavai szerint most ez a legtöbb, amit október 13-án városuk javára illetve jövőjéért tehetnek a szigetváriak.

A lakossági fórumon Nagy Csaba egyenként mutatta be a kormánypártok polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit. A kormánypárti országgyűlési képviselő ezt követően hozzátette: Ez a csapat a záloga Szigetvár fejlődésének.

TéBa